GOED VERZEKERD IN 2015

Fysiotherapeut

Wilt u een goede dekking voor fysiotherapie?

De Fysiotherapeut heeft voor u een groot aantal aanvullende verzekeringen van diverse verzekeraars onder de loep genomen. We hebben gekeken naar de hoogte van de premie, de dekking, of een medische verklaring wordt geëist en of u zelf mag kiezen naar welke fysiotherapeut u gaat. Dat heeft twee overzichten opgeleverd: een met zorgpolissen die wij u aanbevelen en een met polissen die wij u niet aanbevelen.

Bekijk hier alle aanbevolen polissen

waar of niet waar

”De fysiotherapeut is de belangrijkste behandelaar van sportblessures.”

De fysiotherapeut is de belangrijkste behandelaar van sportblessures.

 

De stelling is waar. De fysiotherapeut verricht jaarlijks meer dan 5 miljoen blessurebehandelingen.

Blijf op de hoogte

Wilt u altijd precies weten hoe het zit met fysiotherapie en verzekeren? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief.  Bewegen is meer dan sporten

Checklist:
zo bent u goed verzekerd

Heeft u besloten een aanvullende verzekering voor fysiotherapie af te sluiten? Of wilt u weten of u met uw huidige verzekering goed verzekerd bent voor fysiotherapie? De checklist 'Goed verzekerd voor fysiotherapie' helpt u de juiste keuzes te maken.

Naar de checklist

Vraag van vandaag

Hoe weet ik of ik mij aanvullend moet verzekeren voor fysiotherapie?

Als je sport of intensief beweegt, is er een risico dat je een blessure oploopt en fysiotherapie nodig hebt. Ook als je vaker last hebt van je spieren of gewrichten kan het gebeuren dat je onverwacht een beroep moet doen op de fysiotherapeut. Bijvoorbeeld na een ongelukje tijdens het klussen in huis of een ongelukkige val.. Heb je geen klachten, leef je gezond en beweeg je niet intensief dan is de kans dat je fysiotherapie nodig heeft een stuk kleiner.

meer vragen en antwoorden